pumil8s tankar och äventyr

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av PumiL8 - 8 mars 2010 20:58

   

Anka på väg till fåren. Tack E för att du plåtade oss. Det är så roligt att se bilder p åsin egen hund i vallartagen. Kunna se var hon håller blicken och  hur tätt hon håller fåren ibland.

  

Att vara fåra herde är inte helt enkelt och jag stod mest på fel ställe och åt fel håll. Så roligt är det i allafall och jag tror att jag blir kär i fåren som var så goa hela dagen. Någon tacka tappade lite humör för det var nära kontakt med pumisarna och hon upptäckte att det var ovana hundar så hon sänkte huvudet några gånger. Vem skulle inte ha gjort det efter att ha blivit motade runt en fålla av små ullpumisar.

 

Här tittar de varandra i ögonen men Anka är en tuff tjej och hon backar inte. Hon blev till slut så trött att hon slutade att valla. Så det var bara att utgå och åka hem och vila.

   

Boguz hade fart i hagen och han gillade att vara med fåren.

   

Här är det Csoda som har fart på flocken.

   

Jippie var otroligt duktig. Visade verkligen att hon har vallanlag, jättekul att se.

   

Sen blev vi alla lite kära i denna pumituss, visst är han söt.

   

Smart är han också för det går jätte bra att härma BC:n för då flyttar fåren snabbare på sig.

   

Så då är det bara att tacka Anka för den här dagen hon var så duktig och det ska bli kul att få fortsätta med att flytta på får. Undrar just om jag törs vara själv i fårhagen. Vi får se när det gått några dagar till. Rolig var denna dag i allafall.     

Ovido - Quiz & Flashcards