pumil8s tankar och äventyr

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Nu är semestern slut

Av PumiL8 - 22 augusti 2010 18:03

   

Ett av de stora projekten under våren och nu på semestern var mitt nya kök. Nu är det färdigt och mor var med till KGA och kolllade när vi flyttade in i alla lådor. Nu är det lite smått och gott som ska göras och det gäller att få tid till det bara.

 

Vi har gjort lite utflykter och var Emil och mor till Tivedstorp där det var släktforskardag.   

Sen åkte hundarna på semester och Bobitaz har lärt sig att sitta fint i trappan. Anka träffade Mozart och de hade dates i 4 dagar. Nu går vi och väntar på att få göra ett ultraljud då jag inte tror att det blev några valpar gjorda. Så i slutet på denna vecka är det 4 veckor och då kan man se med ultraljud om det är några valpar.

Anka gick i löp mycket tidigare än vad som var väntat så planeringen är inte så bra då vi ska till Eckerö Åland i slutet på september för att ställa ut.

   

Här är Mozart och Anka på en date.

    

Det här är vad som är ljuvliga minnen från den här sommaren. Många bad och mycket lek vid olika sjöar.

  

Tack vare bussig dotter och kompis så kom vi till Oslo på utställning. Vi bodde på hotell och åkte flott bil som blev så skitig för området vi var på var rena lervällingen och det fastnade på allt.

  

Anka blev Norsk Champion och fick ett CACIB

  

Ingen tittade på ett enda papper och det var otroligt trångt i ringarna. Så visst var vi trötta när vi kom hem.

  

Aakersbrygge på lördagkvällen var jätte mysigt. Vi strövade hela kvällen och hundarna fick åka tunnelbana. Det gick jättebra. Så den helgen har jag många fina minnen från och tack tjejer för all hjälp. E släpade på bagage och rastade hundar. A-K rattade bilen så jag behövde inte köra något. Klart att jag inte klarar ens att gå en hel dag längre och ännu mindre sitta stilla. Ja lite gnäll men annars hade vi jättefint. Det var rea i Töcksfors så där fick vi köpnoja på ditvägen.

Vi har hunnit med tre utställningar under sommaren och det har gått bra på alla.

Nu är det jobb som gäller och en pumihelg i början på september och en utställning i slutet av september.

Sen är det det där med att jag ska tävla lydnad en gång nu i höst och det tar emot lite. Vet inte varför men det känns som om jag inte vill tävla i lydnad. Ja ja, vi får se.

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PumiL8 - 21 augusti 2013 17:08

                De växer o äter. Det börjar synas färgförändringar. Alldeles bedårande är de allihop. ...

Av PumiL8 - 9 augusti 2013 10:01

Nu är de här alla 7. Fyra hannar och tre tikar. 2 kg och 102 gram valp på liten Bobitaz som vanligtvis väger omkring 12 kg. När vi var till veterinären vägde hon 17,5 kg två dagar innan valparna kom. Det går inte att känna om det är en stor e...

Av PumiL8 - 14 oktober 2012 20:39

                                 År 2012 första tre månaders aktiviteter. Vi fixade en klippkurs med massor av pumisar och deras mattar o hussar. Senare var vi på några utställningar och en utställningskurs med Marc Linneér i ett kallt r...

Av PumiL8 - 11 september 2011 21:27

Äntligen har vi fått lite nya bider och lite att berätta.  Mor med Czimbora Zå Fin. Hon växer och busar. Hon har varit i fårhagen idag med Challe, brorsan, som är en hejare på att ta fåren runt i hagen. Czimbora är inte riktigt så målmedveten utan...

Av PumiL8 - 31 juli 2011 10:20

Nu är valparna 6 veckor lite drygt. Det är full fart eller sova som gäller. Sen måste det finnas nya saker att titta på eller nya saker att göra så nu springer vi ofta ute. Färsöker slänga ut alla när de vaknar och när de har ätit. Det fungerar fakti...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se