pumil8s tankar och äventyr

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Dagen innan avresan till fåren

Av PumiL8 - 12 maj 2010 13:35

 Tänk att det nu äntligen är dags att sätta fart på packningen och försöka att tänka ut vad som behövs och vad som absolut inte behövs packas med. Vi ska till Skåne och valla får i hela tre dagar. Jag tar bara lite paus och skriver lite om sista badturen och att sommaren nog kommer snart för Bobitaz har redan börjat ta längre simturer.

Här är det inte sommar direkt men mina hundar har bara två årstider att leva med, endera går det inte att bada eller så går bra att bada.  

Pinnar i alla storlekar går att ta upp ur sjön och så ska man slåss om dem. Anka tittar hela tiden på bottnen om det kommer någon fisk.

  

Visst der det kallt ut. Det var bara 8 grader just här. Så vi är härdade inför helgen då det ska bli regn när vi ska valla fåren.

Inte blev det varmare för plötsligt får Bobitaz syn på husse i båten och hon blev så glad så hon simmade till honom.

  

Det är helt fantastiskt hur en hund tänker eller det var nog det hon inte gjorde utan bara satte av fram till båten.

   

Bra med sele ibland då kan man komma upp i båten . Jag hade cyklat dit så hundarna var ordentligt varma.  

 

Sen var det bara att inta bästa stället och se till att komma iland med husse. Det var säkert så hon tänkt ut det, haha.

   

Nu tyckte husse att han skulle fortsätta att fisaka så det var bara att cykla hem med tre blöta hundar.

Skönt att ta en liten paus i förberedelserna inför resan men nu får jag nog sätta lite bättre med fart så att det finns någon mat att äta när Csoda och hennes matte anländer. Mer rapport kommer efter helgen om vi får lite bilder under dessa dagar. Ska bli så roligt. 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

12 maj 2010 15:01

fina bilder och söt hund :)

http://www.annathelinsblogg.bloggplatsen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PumiL8 - 21 augusti 2013 17:08

                De växer o äter. Det börjar synas färgförändringar. Alldeles bedårande är de allihop. ...

Av PumiL8 - 9 augusti 2013 10:01

Nu är de här alla 7. Fyra hannar och tre tikar. 2 kg och 102 gram valp på liten Bobitaz som vanligtvis väger omkring 12 kg. När vi var till veterinären vägde hon 17,5 kg två dagar innan valparna kom. Det går inte att känna om det är en stor e...

Av PumiL8 - 14 oktober 2012 20:39

                                 År 2012 första tre månaders aktiviteter. Vi fixade en klippkurs med massor av pumisar och deras mattar o hussar. Senare var vi på några utställningar och en utställningskurs med Marc Linneér i ett kallt r...

Av PumiL8 - 11 september 2011 21:27

Äntligen har vi fått lite nya bider och lite att berätta.  Mor med Czimbora Zå Fin. Hon växer och busar. Hon har varit i fårhagen idag med Challe, brorsan, som är en hejare på att ta fåren runt i hagen. Czimbora är inte riktigt så målmedveten utan...

Av PumiL8 - 31 juli 2011 10:20

Nu är valparna 6 veckor lite drygt. Det är full fart eller sova som gäller. Sen måste det finnas nya saker att titta på eller nya saker att göra så nu springer vi ofta ute. Färsöker slänga ut alla när de vaknar och när de har ätit. Det fungerar fakti...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se