pumil8s tankar och äventyr

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Semester i regnet

Av PumiL8 - 21 juli 2009 21:15

Vilket väder. Det har regnat hela dagen och det ser mörkt ut. Skönt att få en sovar dag. Fast man är inte riktigt van vid detta så Bobitaz löpte som en galning på promenaden för hon hade överskottenergi.

Så här såg vi ut när vi ställde i Köping och visst är hon fin. Nu börjar problemet att behålla pälsen utan skräp och tovor. Det går inte för vi har badat i sjön ikväll och ätit blåbär på hemvägen så pälsen måste nog fixas med kamning och badning innan helgen.

Vi åkte hem från utställning för att träffa lite mer pumisar. En liten pumiträff med några av valparna från A-kullen. Det var trötta hundar som kört tunnelrace i Kumla och mina som varit ute i solen hela dagen.

Vi hade egen kock för kvällen och han lyckades med gösen och sen pratade vi hundar tills klockan var 04 30 fast då hade kocken sovit i många timmar. Sen var han uppe och fixade frukosten, vilken kille.

Kanske att hon hinner torka innan söndagen. Det var så mörkt att det behövdes blixt för att få med hunden i vattnet. Vilket väder, säger bara det.

Näckrosorna har börjat blomma och kameran får vara med på promenaderna. Det finns hur mycket som helst at plåta men det blir mest en pumi på mina foton. Jag tar massor av bilder och det blir mycket natur bilder men det är bara jag själv som gillar att titta på dem.

Jag har beatällt dragselar till alla tre hundarna som jag ska få i Ransäter om de hinner komma dit. Fast om det blir väder imorgon får de dra lite i de selar jag har. Pälsen filtar ihop på bogarna så det blir bättre sen med Y-selar.

Den här badpojken är Bobitaz badkompis.

Det är full fart och de har jätteroligt. Bobitaz har ingen pinn eller bollfixering så hon springer med sin badkompis istället.

Nu hoppas jag på fler sådana ljuvliga dagar med lagom värme och utan regn.

Får nog planera in något kul att göra imorgon. Cykeltur, köpa ägg i Stjärnsund och kanske virka en ny mössa, ha ha.

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

22 juli 2009 08:27

Kul med lite uppdatering - söt bild på Wilda. Anar badpojken hur farligt nära omskärelse han lever fniss ;o) kram

http://levnu.bloggagratis.se

 
AK

AK

23 juli 2009 09:37

Visst var ni snygga i Köping. Lycka till i helgen.

Kram

http://softabrudar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PumiL8 - 21 augusti 2013 17:08

                De växer o äter. Det börjar synas färgförändringar. Alldeles bedårande är de allihop. ...

Av PumiL8 - 9 augusti 2013 10:01

Nu är de här alla 7. Fyra hannar och tre tikar. 2 kg och 102 gram valp på liten Bobitaz som vanligtvis väger omkring 12 kg. När vi var till veterinären vägde hon 17,5 kg två dagar innan valparna kom. Det går inte att känna om det är en stor e...

Av PumiL8 - 14 oktober 2012 20:39

                                 År 2012 första tre månaders aktiviteter. Vi fixade en klippkurs med massor av pumisar och deras mattar o hussar. Senare var vi på några utställningar och en utställningskurs med Marc Linneér i ett kallt r...

Av PumiL8 - 11 september 2011 21:27

Äntligen har vi fått lite nya bider och lite att berätta.  Mor med Czimbora Zå Fin. Hon växer och busar. Hon har varit i fårhagen idag med Challe, brorsan, som är en hejare på att ta fåren runt i hagen. Czimbora är inte riktigt så målmedveten utan...

Av PumiL8 - 31 juli 2011 10:20

Nu är valparna 6 veckor lite drygt. Det är full fart eller sova som gäller. Sen måste det finnas nya saker att titta på eller nya saker att göra så nu springer vi ofta ute. Färsöker slänga ut alla när de vaknar och när de har ätit. Det fungerar fakti...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se