pumil8s tankar och äventyr

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

I väntans tider

Av PumiL8 - 14 februari 2009 20:48

Vilket skönt väder. Synd att vi inte kan promenar några längre sträcker. Det är skönt att bara få vara utomhus. Man blir lite knäpp och trött när man går här hemma och bara väntar. Dricker kaffe som en tok och så ska jag hålla mig lugn så att Anka kan ta det lugnt hon också. Idag har hon varit leksugen.

Kolla in magen som hänger ända till golvet och det är lite synd om den lilla Ankan. Fast idag är hon piggare och hon leker och är mer vaken. De sista dagarna har hon mest sovit. Detta skriver jag om på valpbloggen på Chankazz hemsida, så det får ni läsa om där.

Alla gossedjuren är putsade och fina och det är melodifestival på TV.N.  Jag är trött av allt väntande så sen går jag nog och slaggar så sött om jag inte blir överraskad av termometern.

Kan inte påstå att jag tycker att detta år tråkigt , jag menar att vänta, för det har lägrat sig ett lugn hos oss alla och det är varmt och skönt i huset.

Vi får vara hemma en helg utan att släpa allt till stugan så jag kan sitta på toan utan kamera. Har kommit på att i stugan är det en fantastisk utsikt så där får kameran följa med ibland.

Ja alla har vi väl våra konstiga böjelser och jag tycker väl att detta är ganska oförargligt. Just nu plåtar jag tjock Anka i alla möjliga positioner och hon reser sig numer när jag tar i kameran eller hämtar termometern. Det är svårt att hitta på något roligt att göra. För nu har jag bonat golven och virkat mössor. Lagat mat och tvättat. Så undviker jag allt som är tråkigt.

Det är bara hundar i kameran ikväll så det får bli lite sådana foton.

Här är husses favvohund. Efter att blivit klippt och badad igår så är hon lite snipig i nosen. Jag hade för bråttom med saxen. Hon blir bara ljusare och ljusare med åren. Hon och Anka har visst slutit fred de sista dagarna för de har inte muttrat så mycket. Vi fick visa upp tre tysta pumisar i kväll när en kompis kom på besök. Det gör susen med lite träning och får väl erkänna att de bara tiger om jag är engagerad innan de blir det så en tyst dörrklocka är bra. Så den får inte nya batterier på länge än. Ja vad väntar nu, jo en skön säng och om jag håller tummarna ordentligt en termometer som inte ska gå över 36.0............fortsättning följer en annan dag.

 
ANNONS
 
005

005

15 februari 2009 22:13

Inga uppgifter om antal osv... Ja ja - vi andra har i alla fall tuffat på med både det ena o det andra! KRAM

http://levnu.bloggagratis.se

 
001

001

16 februari 2009 19:54

Hoppas allt är bra med Er. Är jättenyfiken på hur det gått.
KRAM

http://softabrudar.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

17 februari 2009 18:58

Hej!

Grattis till de små liven!

Nu vill vi se lite pluttmagar, och lurvtussar på bild här i bloggen ;-)

Kram

http://www.mindgames.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PumiL8 - 21 augusti 2013 17:08

                De växer o äter. Det börjar synas färgförändringar. Alldeles bedårande är de allihop. ...

Av PumiL8 - 9 augusti 2013 10:01

Nu är de här alla 7. Fyra hannar och tre tikar. 2 kg och 102 gram valp på liten Bobitaz som vanligtvis väger omkring 12 kg. När vi var till veterinären vägde hon 17,5 kg två dagar innan valparna kom. Det går inte att känna om det är en stor e...

Av PumiL8 - 14 oktober 2012 20:39

                                 År 2012 första tre månaders aktiviteter. Vi fixade en klippkurs med massor av pumisar och deras mattar o hussar. Senare var vi på några utställningar och en utställningskurs med Marc Linneér i ett kallt r...

Av PumiL8 - 11 september 2011 21:27

Äntligen har vi fått lite nya bider och lite att berätta.  Mor med Czimbora Zå Fin. Hon växer och busar. Hon har varit i fårhagen idag med Challe, brorsan, som är en hejare på att ta fåren runt i hagen. Czimbora är inte riktigt så målmedveten utan...

Av PumiL8 - 31 juli 2011 10:20

Nu är valparna 6 veckor lite drygt. Det är full fart eller sova som gäller. Sen måste det finnas nya saker att titta på eller nya saker att göra så nu springer vi ofta ute. Färsöker slänga ut alla när de vaknar och när de har ätit. Det fungerar fakti...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se