pumil8s tankar och äventyr

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Lite tid över

Av PumiL8 - 14 januari 2009 22:40


Tänk vad skönt hundarna har när det är snö. Allt blir mycket lättare. Men vid 1+ eller 1- då blir mina hundar snöbollar.

Tänk att jag har varit sjuk hela veckan fast jag har jobbat på med feber och ont i magen. Kan äta med magvärk som resultat men sen händer inget mer. Febern var nästan borta i morse. Vid mitt första besök hoppade jag omkring i arbetsstolen med ytter kläderna på. Ikväll är tempen över 38 grader igen.

Känns som jag knäckt revbenen och det gör ont där jag inbillar mig att mina njurar sitter. Det är synd om mig för jag hatar att gå till tant doktorn men imorgon blir jag tvungen. Klart att det är bra att det finns sjukvård men jag vet vad de gör med buksmärtor så måtte jag ha mindre ont imorgon.

Stackars hundar som har fått motionera runt soffan i vardagsrummet. Husse har promenerat men det blir inte lika som vanligt.

Sen är det konstigt med en svag matte, för flocken börjar att hitta på saker och framförallt så ska en hund sitta på den onda magen.

Anka är så kelig att hon måste ha nosen vid min näsa.  Hennes tuttar börjar mörkna nu, undrar om det ska vara så? Den här gången rasar tiden iväg och snart kommer det valpar och jag måste vara pigg och kry. Sen ska jag klicka en helg med Ninni L. Det ska bli jätteroligt.

Detta ser jag verkligen fram emot och då måste valparna vara här för annars vägrar valppojken/flickorna att passa en högdräktig Anka Den ordinarie gubben gillar inte ideén att vara själv med nya valpar. Fast utbildningen är här i KGA så jag är hemma på fem röda.

Jag hade planerat att ha en kurs under valptiden men det har visat sig att detta arbete inte har något värde för vår brukshundsklubb så det arbetet i agilitysektorn hoppar jag av hellt nu och officiellt tar det väl slut på årsmötet den 15 februari.

Jag har varit verksam i föreningslivet i många år och jag har arbetat som ombudsman i FUB där min uppgift vara att skapa ny verksamhet och få folk att samarbeta för föreningens bästa. Det är med sorg jag konstaterar att jag inte lyckades i min egen klubbb och att det inte finns plats för mig här i brukshundsklubben. Jag kommer att sakna mina goa kompisar som stöttar i alla väder och som är med varenda helg på tävling och som frågar fort man suckar, ska jag hjälpa till?

Det vi lyckats bygga upp kring agilityverskamheten med kurser och tävlingar

ska jag nu inte delta i, ja ja. Får väl hitta på något med min knyppeldyna och motionera hundarna resten av fritiden för nu kan jag  ägna all tid åt mina egna hundar. Min fritid är vid min ålder mycket dyrbar och måste jag gå från klubben med ont i magen eller vara arg så är det inte en bra fritidssysselsätning utan det är nog bara bra om jag får hitta något annat att lägga mina omsorger på.

De här plus några till behöver hur mycket omsorg som hellst.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maja

16 januari 2009 07:28

Du är bäst lotta och om inte klubben uppskattar dej så gör iallafall alla vi andra det. Stå på dej annars gör nån annan det!

 
Ingen bild

Bridget

16 januari 2009 20:04

Många uppskattar ditt egagemang och entusiasm. Puss på dig gumman!

Kram

 
Ingen bild

Susanne & Pär

16 januari 2009 22:16

Vi vet vilken otrolig resurs klubben går miste om men du måste framför allt ta hand om dig själv och krya på dig.
kramar från oss

 
Linda

Linda

17 januari 2009 11:49

Hej!

Ja, ja instämmer med de andra kommentarerna!
Var rädd om dig och krya på dig!

http://www.mindgames.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

26 januari 2009 10:36

Skippa knyppeldynan, jag vet så många fler mycket roligare aktiviteter! T.ex gå kurs, vi hade Ninnie här i helgen o då träffade jag Mysco - vilken snygging o vilken trevlig kille!!! Det kommer att bli kanonvalpisar efter honom o Anka! KRAM Ewa

http://www.jyckefix.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PumiL8 - 21 augusti 2013 17:08

                De växer o äter. Det börjar synas färgförändringar. Alldeles bedårande är de allihop. ...

Av PumiL8 - 9 augusti 2013 10:01

Nu är de här alla 7. Fyra hannar och tre tikar. 2 kg och 102 gram valp på liten Bobitaz som vanligtvis väger omkring 12 kg. När vi var till veterinären vägde hon 17,5 kg två dagar innan valparna kom. Det går inte att känna om det är en stor e...

Av PumiL8 - 14 oktober 2012 20:39

                                 År 2012 första tre månaders aktiviteter. Vi fixade en klippkurs med massor av pumisar och deras mattar o hussar. Senare var vi på några utställningar och en utställningskurs med Marc Linneér i ett kallt r...

Av PumiL8 - 11 september 2011 21:27

Äntligen har vi fått lite nya bider och lite att berätta.  Mor med Czimbora Zå Fin. Hon växer och busar. Hon har varit i fårhagen idag med Challe, brorsan, som är en hejare på att ta fåren runt i hagen. Czimbora är inte riktigt så målmedveten utan...

Av PumiL8 - 31 juli 2011 10:20

Nu är valparna 6 veckor lite drygt. Det är full fart eller sova som gäller. Sen måste det finnas nya saker att titta på eller nya saker att göra så nu springer vi ofta ute. Färsöker slänga ut alla när de vaknar och när de har ätit. Det fungerar fakti...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se